Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu a fost adus pentru audieri la Poliția Capitalei.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, iar anchetatorii vor cere judecătorilor de la Tribunalul București arestarea acestuia, suspectat de omor.

El era internat la spitalul Elias din Capitală, sub pază strictă.

Gheorghe Emanuel Richard a fost adus pentru audieri la Serviciul Omoruri, unde este anchetată uciderea liderului clanului Duduianu.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.


Citeste si...
Ponta: Blaga este un socialist, comunist un pic, dinainte de '89. Eu sunt mult mai de dreapta