Scandalos?! Imaginile i-au scârbit pe cei care au văzut-o

gravida2

Un nou trend starneste controverse si ia o amploare din ce in ce mai mare in randul femeilor insarcinate. Este vorba despre pozatul extrem de sexy, cu corpul dezgolit aproape complet si cu abdomenul la vedere.

Sabrina spre exemplu, o femeie in varsta de 36 de ani din Anglia, spune ca a vrut, prin intermediul unei astfel de sedinte foto, sa marcheze ultima sarcina din viata ei.

gravida

„In general nu imi place sa mi se faca poze atunci cand sunt insarcinata, insa am vazut pe internet noua moda si am decis ca vreau si eu un set de poze sexy, cu burtica la vedere. Este ultima sarcina pe care o voi avea, de aceea am decis sa imortalizez momentul asa cum trebuie”, a spus Sabrina.

Ea a dezvaluit ca la inceput a fost pudica in fata fotografului, insa ulterior a renuntat la inhibitii, s-a dezbracat complet si a pozat aproape goala, fiind acoperita doar de o haina de blana plasata strategic si un sutien.

gravida1

Sabrina considera ca pozele rezultate sunt extrem de sexy, insa multi nu sunt de acord cu acest lucru. Sunt destule persoane care considera ca in timpul sarcinii femeia nu este tocmai atractiva si ca ar trebui sa isi ascunda cat mai mult corpul.

Nici psihologii nu sunt de acord cu acest gen de sedinte foto intrucat, spun ei, presiunea pusa pe femeile insarcinate, in ceea ce priveste felul in care arata, devine si mai mare.

 

 

Citeste si...  Ce se întâmplă de adulţi depistează cu greutate metoda de rezolvare?!