Pana de curand, Daniela Crudu dormea in tricoul de joc al lui Nila, insa, odata cu despartirea de fotbalist, bruneta a incercat sa scape de amintirile legate de el. De curand insa, a inlocuit pijamalele, culmea, tot cu un echipament sportiv.

61578810

Fosta iubita de fotbalist, Danielei Crudu ii vine greu sa se desprinda de lucruri care sunt legate de acest sport. Asa ca, dupa ce a aruncat toatre tricourile care aveau inscriptionate numele de Mihai Costea, asistenta TV a primit cadou unul ce-i poarta numele si care, cu siguranta, ca ii starneste tot amintiri legate de Costea.

61586749

De curand, Daniela Crudu a inlocuit tricoul de joc al lui Nila cu unul pe care scrie, simplu, „Cruduta”. Fosta asistenta TV are de-abia acum, dupa cinci ani de relatie cu un fotbalist, propriul ei echipament sportiv. Ciudat este ca numarul care i-a revenit, 69, este unul care a starnit o sumedenie de controverse. Cel putin pe site-urile de socializare, unde Daniela Crudu a postat fotografia cu tricoul in cauza si au urmat comentarii care mai de care mai deocheate.

Citeste si...
Ministerul Finantelor demareaza procedurile de confiscare a proprietatilor care i-au apartinut lui Dan Voiculescu.