Cine urmează? Se pregăteşte Călin Popescu Tăriceanu pentru această funcţie?!

crin antonescu 2

Crin Antonescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, gest fără precedent în România post-decembristă. Înainte de acest gest, Antonescu a atacat dur Guvernul Ponta III de la tribuna Parlamentului

„Asta era de demonstrat domnule prim-ministru, domnule preşedinte, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al Senatului”, a declarat Crin Antonescu, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a mulţumit, luni, în plenul Parlamentului, social-democraţilor pentru colaborare, precizând că nu ar putea spune că e „o plăcere” să facă „afaceri” cu aceştia, dar şi că face un apel să înceteze cu afirmaţiile că-i aşteaptă pe liberali să se întoarcă în Guvern.

„După ce am avut cinstea să vă asigur că vom vota împotriva acestui Guvern, permiteţi-mi, domnule prim-ministru şi colegi parlamentari din PSD, mulţumindu-vă pentru colaborarea noastră în aceşti ani – nu aş spune chiar că e o plăcere să facem afaceri cu dumneavoastră – dar trebuie totuşi să vă mulţumesc”, le-a spus Crin Antonescu social-democraţilor, de la tribuna Parlamentului.

De asmenea, a făcut în acelaşi timp un apel la PSD să înceteze cu afirmaţiile legate de faptul că îi aşteaptă pe liberali să se întoarcă în Guvern.

„Încetaţi cu lucruri care nu sunt demne de partide mari, de partide parlamentare, de oameni politici adevăraţi. Încetaţi să spuneţi că aşteptaţi să ne întoarcem, încetaţi să spuneţi că lăsaţi uşile deschise la Guvern. Aflaţi, acceptaţi şi învăţaţi, că există şi onoare şi că există decizii politice care se respectă”, a mai afirmat liderul PNL.

Surse din rândul politicienilor zvonesc că pentru fotoliul de preşedinte al Senatului s-ar pregăti fosul lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

Citeste si...
Robert Negoiță anunță că nu o susține pe nașa Firea