Georgina Rodriguez vorbește despre Cristiano Ronaldo că este unul dintre cei mai populari sportivi ai planetei, statutul căpătat atât datorită performanțelor pe teren, cât și ca urmare a activității din afara lui.

Popularitatea imensă vine, însă, și cu anumite dezavantaje. Georgina Rodriguez, partenera de viață a starului portughez, a recunoscut că ieșirile lor în public pentru activități firești, precum realizarea cumpărăturilor sau urmărirea unui film la cinema, sunt aproape imposibil de făcut.

”Problemele” din viața extrasportivă a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluite de Georgina Rodriguez
”Nu, Cristiano nu poate merge la cumpărături, dar în ultimul timp, dat fiind faptul că am purtat mască, am mai reușit să fugim să facem câteva cumpărături. Acum câțiva ani am reușit de câteva ori chiar să mergem la cinema.

Este un tată exemplar și cel mai bun soț pe care l-aș fi putut avea. Fără îndoială, familia e prioritatea mea. Copilul și soțul meu au întotdeauna întâietate. Am mare grilă de ei, cu toată dragostea”, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu acordat Sports Week.

Chiar dacă este, chiar și la 36 de ani, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, Cristiano Ronaldo are și momente sau chiar meciuri întregi în care evoluțiile sale sunt sub așteptări, impuse chiar de sine, portughezul fiind cunoscut drept un perfecționist.

Georgina Rodriguez a dezvăluit și atitudinea lui Cristiano Ronaldo de după meciurile mai puțin reușite.

”Cristiano e foarte matur. Evident că, dacă un meci nu iese așa cum își dorește, nu e o rază de soare, dar știe că așa e în fotbal, uneori câștigi, alteori pierzi.

El acceptă asta și încearcă mereu să progreseze. Are o mentalitate, un spirit… m-a surprins complet. Este auto-critic, responsabil și iubește ceea ce face. Adică mixul perfect”, a transmis Georgina.


Citeste si...
Procurorii cer condamnarea cu executare a medicului Burnei