Astăzi, marți 14 mai 2019, Georgiana Drăghici, soția trezorierului Mircea Drăghici a fost condamnată la o sentință de trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată în instanță.

Acuzațiile aduse de DNA în anul 2017 împotriva femeii sunt de corupție, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu. Toate aceste acuzații fac referire la o tabără de vară organizată ilegal de Georgiana Drăghici, conform declarațiilor DNA.

O acțiune de intimidare în plină campanie electorală

Mircea Drăghici, într-o postare pe contul său de Facebook, susține că sentința pe care a primit-o soția sa nu este altceva decât o decizie nedreaptă influențată de campania electorală în plină desfășurare. După spusele trezorierului sentința a fost dată ca o metodă de intimidare. De asemenea, consideră că hotărârea ar fi fost alta dacă Georgiana Drăghici nu ar fi fost soția sa. Pedeapsa nu este altceva decât o formă de protest a contracandidaților PSD la acțiunile și realizările partidului din perioada de guvernare. Dar chiar și cu aceste presiuni, omul politic susține că nu se va lăsa călcat în picioare și alături de colegii săi de partid va continua să meargă pe calea deschisă.

Citeste si...  Dan Diaconescu dă 10.000 de locuri de muncă în IT