Uite nunta, nu e nunta! Györfi a refuzat verigheta de la Tal!

 gyorfi-tal

Daniela Györfi (44 de ani) şi George Tal (46 de ani) locuiesc sub acelaşi acoperiş de mai bine de opt ani, sunt părinţii unei fetiţe, dar abia în urmă cu o lună el a pomenit la modul serios de nuntă. Probabil că pe ea nu apucase să o întrebe dacă vrea să-l însoţească la altar, fiindcă acesteia nu-i stă mintea la măritiş.

Deşi a mai trecut printr-o căsnicie, lui George i-au venit gânduri de însurătoare în urmă cu o lună, după ce şi-a dat seama că nu poate sta departe de Daniela, care a fost plecată într-un turneu lung, în America, şi l-a lăsat cu toate treburile casei pe cap. Dar degeaba îşi face el planuri de viitor, pentru că partenera sa de viaţă e mult prea îndurerată ca să se gândească la verighetă.

“Deşi au trecut şase luni de la moartea mamei, încă nu mi-am revenit. Sufăr foarte mult în continuare. Mi-e dor de mama în fiecare zi. Îmi fac de lucru ca să nu mă gândesc la ea, însă ori de câte ori intru în casă mă aştept să o găsesc acolo. Nu-mi arde de măritiş acum, nu-mi stă capul la asta”, a declarat Daniela Györfi pentru Libertatea.

De altfel, solista, care are un divorţ la activ, cu fostul sportiv Gelu Borş, stabilit acum în America, nu e de părere că un act îţi oferă vreo garanţie pe termen lung. “Nu o hârtie ţine o relaţie. Am aflat acest lucru din propria experienţă. Aşa că de ce să stric o relaţie care merge, oficializând-o?”, ne-a mai spus vedeta

 

 

Citeste si...  Iniţiativa senatorului Sorin Ilieşiu pentru condamnarea comunismului are suport la Guvern şi Senat