George Puşcaş a fost din nou rezervă la Reading la partida din deplasare de la Millwall – atacantul român a fost introdus în ultima jumătate de oră a partidei, la scorul de 1-0 pentru gazde.

Puşcaş nu s-a evidenţiat însă cu nimic, fiind în nota echipei – „The Royals” au jucat foarte slab şi nu au avut niciun şut pe cadrul porţii adverse. De aceea, Millwall s-a impus cu 2-0 şi a întrerupt astfel seria bună a lui Reading, echipă care era neînvinsă în ultimele 7 etape din Championship. Acum, trupa lui Mark Bowen este doar pe locul 16, cu 36 de puncte, la 8 lungimi de poziţiile care ar putea da şanse la promovare.

Meciul a fost întrerupt de fanii lui Millwall
Puşcaş a fost însă martorul unor incidente care s-ar putea să le coste scump pe gazde. Meciul a fost întrerupt în prima repriză de centralul Keith Stroud din cauza scandărilor fanilor lui Millwall. Arbitrul i-a chemat pe cei doi manageri şi i-a informat că a auzit scandări homofobe din direcţia peluzei în care se aflau suporterii gazdelor.

Citeste si...  Spania, devastată de inundații. Cinci oameni și-au pierdut viața

De asemenea, crainicul stadionului a făcut de mai multe ori un apel către spectatori pentru a înceta cu un asemenea comportament.

Millwall ar putea primi o sancţiune drastică din partea federaţiei engleze după ce anul trecut a scăpat doar cu o amendă de 10.000 de lire sterline pentru scandările rasiste venite din partea galeriei.