George Pușcaș a reușit o dublă de vis în Reading – Cardiff 3-0, și a fost desemnat jucătorul meciului. Atacantul român a făcut un gest superb după ce a primit premiul din partea televiziunii Sky Sports.

El a ținut să ”împartă” premiul cu colegul său, John Swift. Acesta a marcat un gol și și-a trecut în cont un assist. ”Cred că amândoi am fi meritat acest premiu. Toată echipa are merite, fără ea nu puteam să pun mână pe acest trofeu”, a spus Pușcaș.

”Nu mulți ar fi făcut acest lucru, să împartă premiul cu colegii săi. Ce mod a găsit Pușcaș să se impună la Reading”, a fost reacția reporterului.

George Pușcaș, dublă spectaculoasă pentru Reading
Reading s-a impus în fața lui Cardiff, cu 3-0, iar prima repriză a fost una de vis pentru atacantul de 23 de ani. Acesta a reușit o dublă spectaculoasă. Din păcate pentru el, românul a ratat șansa unui hat-trick.

Citeste si...  Iese cu scandal la PNL dacă vine Cioloș. Greii vor fi dați la o parte

”Sunt fericit pentru această victorie, care era foarte importantă pentru noi. Sunt primele trei puncte din această ediție de campionat. Am jucat acasă, în fața acestor fani minunați.

Am vrut să înscriu și al treilea gol, dar am avut ghinion și acum trebuie să mă gândesc la următorul meci. Vreau să îmi îmbunătățesc jocul, pentru că este un campionat foarte greu. Trebuie să muncesc mult pentru a-mi arăta valoarea aici”, a adăugat Pușcaș.