George Pușcaș a fost eliminat în minutul 77 al meciului Armenia – România 3-2, pentru o intrare brutală asupra fundașului Andre Calisir.

Deși avea deja cartonaș galben, atacantul lui Reading a faultat dur, cu talpa direct pe pieptul adversarului, la mijlocul terenului, unde jocul nu o impunea, și a fost eliminat direct de arbitru.

Cum arată ”victima” lui George Pușcaș, după intrarea ”horror” a atacantului român
A doua zi după meci, Federația Armeană de Fotbal a publicat, pe contul oficial de Twitter, o imagine cu ”victima” lui George Pușcaș, Andre Calisir. Fundașul legitimat la Apollon Smyrnis, din prima ligă a Greciei, are pieptul tăiat de crampoanele ghetei atacantului român.

”Victorie obținută cu sânge și sudoare. Pieptul lui Andre Calisir după intrarea teribilă… Totuși, chiar și după asta, a continuat să lupte până la final cu zâmbetul pe buze, ca de obicei”, au scris armenii pe Twitter.

Eliminarea lui George Pușcaș nu a produs daune doar adversarului, ci și naționalei României. Atacantul lui Reading a părăsit terenul la 2-1 pentru ”tricolori”, iar în inferioritate numerică selecționata lui Mirel Rădoi a suferit și mai mult decât o făcuse până în acel minut 77, a încasat două goluri și a pierdut jocul.

Intrarea lui George Pușcaș, considerată inexplicabilă de Mirel Rădoi
La conferința de presă de după joc, Mirel Rădoi a recunoscut că nu își explică de ce George Pușcaș a recurs la un asemenea tackling dur.

”Mi-e greu să-l înțeleg, cum poți să faci o intrare de genul ăsta când știi că ai cartonaș. În momentul în care am luat roșu, îmi părea că echipa României nici fotbal nu mai știe să joace, nu mai erau acei jucători tehnici”, a transmis Pușcaș.

Pușcaș va rata, dat fiind faptul că a luat direct cartonaș roșu, cel puțin următoarele două jocuri oficiale ale României, în Islanda și cu Liechtenstein pe teren propriu, programate în septembrie.


Citeste si...
CE propune prelungirea cu zece ani a suspendării costurilor de „roaming” între statele membre UE