Patronul FCSB, George Becali, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că fostul acționat FC Dinamo, Cristian Borcea, încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la cinci ani de închisoare, va ieși în jumătate de an maximum din pușcărie, în urma contopirii pedepselor.

„Era achitat în primă instanță, fără niciun fel de alte probe, fără niciun fel de alte declarații, fără nimic, l-au condamnat. Fără să mai ceară niciun fel de declarații, nici nu a declarat, nici martorii, nici DNA nu a cerut nimic despre el și a fost condamnat. O să câștige la CEDO, dar degeaba mai câștigă la CEDO. Ce vizită? El în 5-6 luni este acasă. Face contopirea și în 5-6 luni este acasă și gata”, a declarat, pentru MEDIAFAX, George Becali.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au condamnat joi seară pe inculpații din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, deciziile fiind definitive.Fostul primar al Constanței Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fostul acționar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat și el la cinci ani de închisoare, iar omul de afaceri Dragoș Săvulescu, și el fost acționar la Dinamo, la cinci ani și șase luni de închisoare.

Citeste si...  Principele Nicolae: Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o de la bunicul meu, Regele Mihai

Reprezentanții Poliției Constanța au transmis, vineri, că se fac activități pentru sesizarea instanței în vederea emiterii unui mandat european de arestare și a unui mandat de urmărire internațională a fostului primar Radu Mazăre, după condamnarea sa definitivă la 9 ani de închisoare, având în vedere că, potrivit ultimelor informații, acesta este în Madagascar.

Nicușor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, este încarcerat deja la penitenciarul Poarta Albă unde execută o pedeapsă de cinci ani pentru abuz în serviciu.

Fostul acționar al FC Dinamo, Cristian Borcea, s-a predat vineri dimineață la Poliția Ilfov și a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.