George Becali a vorbit, sâmbătă, despre investițiile pe care le-a făcut la FCSB, lăudându-se că, dacă ar vinde societatea, ar obține 100 de milioane de euro. Becali a mai spus că un manager nu se pricepe mai bine decât patronul în privința transferurilor.

”Eu aveam 40 de milioane de euro investiții, când nu știam și nu mă băgam. Am zis, stai, mă, puțin, eu sunt tâmpit. Acum, chiar dacă nu sunt pe profit. Îmi scosesem banii, avem și profit, dar acum am vreo 5 milioane de euro băgați în toată societatea. Dar, în balanță, dacă vând societatea, dacă vând tot patrimoniul, fac 100 de milioane, asta înseamnă că o să am profit. 40 de milioane am investit, înainte să încep să fac profit. Munca mea de 15 -20 de ani de zile, înseamnă 95 de milioane de euro profit”, a declarat George Becali.

Citeste si...
Gigi Becali crede că deține adevarul absolut și anunță că el are...leacul pentru coronavirus

Acesta a mai spus că patronul trebuie să se ocupe de transferurile unei echipe, și nu managerul: ”Dacă nu vindeam de 20 de milioane de euro, doi jucători, Chiricheș și Stanciu, și nu mai luam încă 25 de milioane din Champions League, eram gaură 45 de milioane acum, dacă nu mă implicam eu. În România, nu poți să lași un manager să se ocupe, nimeni nu se ocupă mai bine decât patronul. Dacă lași echipa pe mâna antrenorului, se alege praful, cum s-a ales la toate echipele”.