„Nu știu, nu pot să înțeleg. Uite, și Oaidă și toată echipa…singurul jucător, Man…și Morutan, când a intrat, a adus un plus. Și poate și puțin Popică. Eu mă gândesc, dacă la un meci din ăsta…mă gândesc ce ar fi să nu mai investesc? Ce-o veni de pe la academie, să nu mai dau bani”, a afirmat George Becali, la Fotbal Club.

„Eu vând tot, dom’le! Singurii jucători pe care nu-i vând sunt Man, Coman, Moțutan. În rest, tooot!”, a mai declarat George Becali.

George Becali, nemulțumit de Florinel Coman
Aflat printre protejații lui Becali, Florinel Coman și-a dezamăgit patronul la meciul cu Academica. Atacantul a avut doar o ocazie în fața celei mai slabe apărări din campionat.

”Am zis de Coman, 20 de milioane. Dacă îl vedea unul azi, dădea un milion de euro pe el. Nu cred că va face pasul la o mare echipă. El are talent, talent are, dar trebuie și constanță.

Dacă joci așa două meciuri, cu CFR și azi, îl vede cineva și zice ”îți dau ție un milion, Becali, să mă lași în pace”. Cum să pierzi așa mingile”, a mai spus Becali la Fotbal Club.

Citeste si...  Vezi ce a spus George Becali de a ajuns ținta ironiilor pe reddit

Florinel Coman, după FCSB – Academica Clinceni 0-0
Florinel Coman și-a făcut autocritica, după dezastrul cu Clinceni. Atacantul consideră că este cel mai slab joc prestat de el în acest sezon.

”Nu sunt cel mai bun jucător de la FCSB. Suntem 11 pe teren, avem nevoie unul de altul. Sunt supărat pe jocul meu, trebuie să analizăm și să văd ce avem de făcut. E cel mai prost joc al meu din acest campionat”, a spus Florinel Coman.

În acest moment, Coman este golgheterul Ligii 1, cu 11 reușite.

13 goluri și 9 pase de gol are Coman la FCSB, în acest sezon, în 30 de meciuri disputate în toate competițiile
21 de ani are Florinel Coman
5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com