Un singur amănunt mai trebuie trecut pentru semnarea contractului

 steaua (6)

Florin Gardoş le-ar putea spune la revedere fanilor stelişti în această vară. Steaua este nevoită să vândă fotbalişti, fiindcă are mari probleme financiare, iar stagiunea următoare se anunţă foarte dificilă şi din punct de vedere sportiv, şi material. Salariile nu sunt plătite de 3 luni, iar conducerea are de achitat şi primele din retur.

Stoperul Florin Gardoş (25 de ani) este principalul produs de export. Jucătorul a fost anunţat de către impresarul său, Pietro Chiodi, italianul care a preluat afacerile fraţilor Becali, că a fost urmărit la ultimele meciuri de scouterii de la AS Roma, formaţia lui Bogdan Lobonţ.

Romanii îl vor pe Gardoş, dar mai există un ultim impediment în calea transferului sătmăreanului. Gruparea din Cetatea Eterna, unde legea o face legendarul Francesco Totti, vrea să-l vândă mai întâi de Mehdi Benatia, jucător vizat de multe grupări cu firmă de pe continent.

Marocanul este pe picior de plecare, iar prima ţintă a “giallorossi-lor” este belgianul Jan Vertonghen, de la Tottenham. Mutarea aceasta este însă greu de făcut, Vertonghen, coleg cu Vlad Chiricheş, fiind un jucător scump. Astfel, soluţia cea mai la îndemână pentru italieni rămâne Florin Gardoş.

De la Steaua au plecat până acum cinci fotbalişti, toţi liberi de contract. Tătăruşanu a semnat un contract pe cinci ani cu Fiorentina, iar Piovaccari, Georgievski, Kapetanos şi Bogatinov îşi caută o nouă destinaţie. Pe niciunul dintre ei, campioana României n-are cum să pretindă bani.

Citeste si...  De ce era topită Bianca după Adrian Cristea! Îl alinta în funcţie de cum făceau sex!