Pentru Cozma, un deținut transferat în acest an de la Penitenciarul Botoșani la cel din Iași este autorul unei crime, omorându-ți colegul de celulă cu ajutorul unui scaun de fier.
Bărbatul de 41 ani, cunoscut în spatele gratiilor pentru comportamentul său agresiv a murit în urmă cu câteva zile în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași, potrivit botosaneanul.ro.

Cozma era condamnat la 25 de ani de închisoare din cauza unei crime comise în anul 2002. El a fost omorât de un coleg de celulă pentru simplu motiv că nu i-a respectat autoritatea.

Incidentul s-a petrecut pe 23 iunie 2017, însă Petru Cozma a murit la câteva zile după altercație, pe data de 28 iunie, la spitalul de Neurochirurgie din Iași.

A fost ucis de Silviu Vasile Cristofan un bărbar de numai 29 ani care a ajuns în spatele gratiilor, fiind condamnat pentru omor și tâlhărie. Acesta din urmă primise o pedeapsă de 23 ani de închisoare. El a ucis pe cineva la Bacău și a fost condamnat în anul 2016. A fost transferat de la Bacău la Botoșani, iar apoi a ajuns la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași în anul 2017. În luna iunie, a cerut să fie dus la cameră de infirmerie, acolo unde a solicitat să fie tratat de afecțiunile pe care le-ar avea.

Citeste si...  Belgienii au produs un vin spumant despre care susţin că întrece şampania frantuzească

El a ucis pe cineva la Bacău și a fost condamnat în anul 2016. A fost transferat de la Bacău la Botoșani, iar apoi a ajuns la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași în anul 2017. În luna iunie, a cerut să fie dus la cameră de infirmerie, acolo unde a solicitat să fie tratat de afecțiunile pe care le-ar avea.