Începe săptămâna cu gândul la promisiunea apropiatei vacanțe, în care tu și pasiunile tale sunteți pe primul loc! La munte sau la mare, noul tău SUV Volvo te va conduce, în deplină siguranță, către destinația preferată. Vizitează-ți dealerul Volvo din Bucureștisaudin țară pentru a vedea opțiunile și a alege SUV-ul perfect adaptat stilului tău de viață, care va folosi tehnologia pentru siguranța ta, dar și pentru a-ți susține stilul de viață activ și creativ.

Volvo XC40 este cel mai mic SUV al gamei, perfect pentru viața de oraș, dar care se va descurca foarte bine și în călătoriile tale. Volvo XC60 este SUV-ul crossover scandinav de dimensiuni mijlocii, votat ca Mașina Anului 2018 în lume. Volvo XC90 este SUV-ul de familie elegant, spațios și versatil, cu 7 locuri, proiectat pentru a oferi confort maxim întregii familii, chiar și atunci când ai de parcurs distanțe mai lungi.  

Numitorul comun al SUV-urilor Volvo? Sunt create în jurul tău, al vieții tale active și pasiunilor tale, folosind tehnologia pentru ca tu să conduci relaxat. La volanul unui Volvo știi că tu și pasagerii mașinii, dar și ceilalți participanți la trafic, sunteți în siguranță, beneficiind de maxim de confort.

Gama Volvo XC folosește tehnologia pentru ca tu și cei dragi să fiți în siguranță

Fie că vorbim despre Volvo XC40, SUV-ul compact cu un model tineresc, autentic și plin de caracter, despre XC60, un SUV creat special pentru stilul tău de viață activ, sau despre Volvo XC90, ce redefinește noțiunea de SUV de lux, cu designul scandinav elegant și inovație în fiecare detaliu, numitorul comun al acestora este siguranța pe care o oferă șoferilor, pasagerilor și celorlalți participanți la trafic.

Tehnologia inovatoare City Safety, de care beneficiază autovehiculele gamei Volvo XC, a fost special gândită pentru evitarea coliziunilor. Tehnologia radar și camere performante sunt utilizate pentru a identifica potențiale pericole, așa cum ar putea fi vehiculele, pietonii, cicliștii care rulează pe șosea și chiar animalele mari din calea ta. Atunci când o coliziune e iminentă, primești un avertisment, iar dacă nu reacționezi imediat, frânele sunt aplicate automat.

Citeste si...
Aurah Ruiz a postat un videoclip cu care a făcut furori pe internet

Tot garanții ale siguranței pe care o ai la bordul unui SUV Volvo sunt funcțiile inovatoare Run-off road protection and Mitigation, dar și Pilot Assist – special concepute pentru a te ajuta să rămâi în afara pericolelor. Datorită acestor funcții, experiența ta de condus va fi mai puțin solicitantă, iar tu te vei putea bucura pe deplin de călătoriile tale.

Tehnologia care te inspiră. Tehnologie pentru stilul tău de viață

La bordul unui SUV Volvo conduci detașat, știind că ești în siguranță. Ai, în plus, totul la îndemână – fiecare drum se transformă într-o experiență sofisticată ca și tine.

Cu Volvo XC90, ecranul tactil central îți oferă control asupra funcțiilor mașinii și asupra aplicațiilor preferate. Afișajul digital din bord și cel head-up te ajută să rămâi mereu atent la drum.

Volvo XC60 îți oferă echilibrul perfect dintre confort și control. Scaunele fiecărui pasager sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort și suport, cu o gamă largă opțiuni de ajustare. Calitatea aerului pe care îl respiri este înaltă, datorită sistemului Clean Zone, care purifică aerul din interior și începe să te protejeze chiar dinainte să intri în mașină.

Volvo XC40 este SUV-ul compact care îți transformă fiecare experiență la bordul mașinii într-una memorabilă. Modelul Volvo XC40 îți propune ecranul tactil central, simplu de folosit, dar și ecranul de înaltă rezoluție al șoferului cu control vocal care înțelege un discurs normal. Tehnologia îți face viața mai puțin complicată. 

Află ultimele oferte pentru SUV-ul tău Volvo preferat de la dealerii Volvo din România. Sau programează chiar acum un Test Drive la cea mai apropiată reprezentanță Volvo– te vei putea bucura de o experiență personalizată, beneficiind de asistență din partea unui profesionist.