Iulia Albu, „strică” imaginea showbizului românesc

N

Ai putea spune că ultima modă din showbiz-ul românesc în domeniul accesoriilor nu mai sunt poşetuţele, pantofiorii sau eşarfele, ci găinile. Probabil că fermierii simt oportunitatea şi-şi freacă mâinile în aşteptarea fabulosului câştig.

Cum ar fi ca în câţiva ani, când Bucureştiul va fi curăţat de maidanezi, să fie invadat în schimb de găini, care mai de care mai fiţoasă, cu pene mai lungi, cochete, cotcotocind printre picioarele vedetelor la tot felul de evenimente şi scăpând ici-colo câte un ouşor?! Proaspăt şi numai bun de pus al fiert.

Iulia Albu 2

De când Iulia Albu a apărut cu găina LouLou în platourilor emisiunilor de tip tabloid, lumea a luat-o razna. Cătălin Bordea, fericit că şi-a cerut iubita de nevastă, a primit în emisiunea Simonei Gherghe o găină, că aşa ar fi obiceiul. Aseară, Adelina Pestriţu a făcut ce a făcut şi a adus mai multe găini să o întâmpine pe sfătuitoarea într-ale modei, Iulia Albu, ca să fie în ton cu penajul din apariţiile ei şocante. Mai demult, Cătălin Măruţă umbla cu găini, gâşte sau curcani prin malluri, că aşa e moda… Măruţă a fost singurul care a încercat să facă o glumă din asta, dar… Toată lumea s-a prins: este rost de câştig!

bordea.gainusa

Şi uite aşa au apărut rochii sau bluziţe cu pene naturale. Apoi au apărut accesorii destinate găinilor, inclusiv nişte scutece special făcute pentru bietele animale… Nu mai vorbim despre hrana sănătoasă destinată găinilor, care a început să se vândă prin petshopuri. E pe cale ca o întreagă industrie să înflorească şi să cotcodăcească la gândul viitorului câştig! Şi asta numai pentru că o biată fashionistă, cu o experienţă de viaţă destul de scurtă, şi-a pus în cap că „găina” este noul accesoriu vestimentar must have, obligatoriu pentru noile colecţii…

Citeste si...  Klaus Iohannis anunță lansarea unui program al mandatului său