Sala ‘Gabriela Szabo” a fost inaugurată ieri, la Voluntari, de primarul Capitalei, Gabriela Firea, de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, şi de campioana olimpică de la Sydney, Gabriela Szabo, actual preşedinte la CSM Bucureşti.

Construită în peste doi ani, arena are o capacitate de 500 de locuri şi beneficiază de două zone destinate sportului.

Terenul de atletism cu pistă de 193 m, şapte culoare de sprint, loc de săritură în înălţime şi culoar de lungime şi triplusalt, dar şi terenul de bascht şi volei, unde vor evolua echipele din Voluntari. „Clubul din Voluntari are legitimaţi 2.100 de copii, suntem mândri că ridicăm acest proiect”, spune un oficial al clubului.

Citeste si...
Gabriela Firea, desemnată ”Femeia de succes” a anului

„E o mare onoare pentru mine ca sala aceasta să-mi poarte numele, sunt fericită că nişte oameni cu idei şi suflet din Voluntari şi din ministere au pus pe picioare această arenă modernă. Sunt sigură că şi dintre aceşti copii vom avea un campion european, mondial sau olimpic”, a spus Gabriela Szabo.

Nicoleta Grasu, Alina Dumitru, Camelia Potec, Paula Ivan, Oana Pantelimon, Mihai Leu au fost prezenţi, aseară, la evenimentul din Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.