Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, marți, 30 octombrie, ora 11, la sediul Primăriei Municipiului București, ședinta extraordinară a Consiliului General al Municipiului București. Pe ordinea de zi sunt 11 puncte, cele mai importante fiind rectificarea bugetului instituției, trecerea a 12 străzi din administrarea Primăriei Sectorului 1 în cea a PMB și modernizarea unor linii de tramvai.

Dacă aceste proiecte vor fi aprobate de CGMB, liniile de tramvai 32, 41, 25 și 21 vor fi modernizate. De asemenea, primarul Gabriela Firea dorește ca bigetul propriu al Municipiului București, pentru anul 2018, să fie rectificat, iar 10 imobile vor trece în administrarea Administrației Fondului Imobiliar în scopul dezvoltării și regenerării urbane, precum și obținerii de venituri la bugetul local al Municipiului București, prin proceduri de tip P.P.P. –Parteneriat Public-Privat,

Citeste si...  Anunţul Gabrielei Firea despre circulaţia tramvaiului 41

Pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 186/2008 privind însușirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului București, pentru imobilul „Ștrand Titan”, sector 3 și arterele de circulație Drumul Cooperativei, sector 5 și Intrarea București – Măgurele, sector 5. Un alt proiect de pe ordinea de zi vizează lărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză, între Calea Floreasca și Șoseaua Petricani.