Gabriela Firea îi dă o replică dură analistului Bogdan Chirieac, după ce acesta a afirmat că scorul prost al PSD la alegerile europarlamentare în Capitală i se datorează primarului general al Capitalei.

Gabriela Firea:”Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să am o intervenție publică în această perioada, dar spiritul de gazetar nu îmi dă pace. Fostul meu coleg Bogdan Chirieac a intrat la mai multe posturi tv inducând publicul în eroare, contestând faptul că în toate sondajele am fost împreună cu dl președinte Iohannis pe primele locuri. Nimeni nu a contestat sondajele, dar iată că în această perioada colegul nostru pur și simplu anulează toată muncă de cercetare a ultimilor ani.

A venit acum ca analist politic și a afirmat că PSD a obținut la alegeri 16% din cauza mea sau a primarilor de sector. Este o jignire. În primul rând, eu nu am fost implicată în campania pentru europarlamentare. Eu nu eram președinte PSD București. Am avut un conflict cu domnul Dragnea, am fost scoasă din toate ședințele de campanie, nu am fost invitată, nu am avut nicio contribuție. S-a văzut ce scor s-a luat când am condus eu campania, PSD a luat peste 40%. Acest scor de 16% domnul Chireac înceacă să mi-l plaseze mie, dar este o mare nedreptate”, a declarat Firea la Antena 3.

Citeste si...  Ionuț Negoiță a decis: Florin Bratu NU mai este antrenorul lui Dinamo! VARIANTĂ-ȘOC din Serie A + 2 posibili înlocuitori: bătaie între Anamaria Prodan și Ioan Becali

Şi soţil Firea, Florentin Pandele, a avut recent un conflict cu Bogdan Chirieac, pe care l-a acuzat că ia bani de la o tabără din PSD pentru a o ataca pe Firea.