Gabriela Firea a negat informația vehiculată în ultimele ore, conform căreia, ar încerca un puci împotriva lui Liviu Dragnea la Congresul PSD din 10 martie. 

”Nu mă ocup cu așa ceva, nici în timpul programului și nici în weekend. Chiar nu-mi mai rămâne timp să fac astfel de jocuri, după activitatea de la Primăria Capitalei.

Eu am aflat acum că am făcut cuplu cu doamna Ecaterina Andronescu ca să-l debarcăm pe domnul Dragnea. Nu mă preocupă să fac cupluri, să fac jocuri în interiorul acestui partid. Eu am aderat la acest partid, am câștigat funcția de senator, am câștigat funcția de primar general și nu mă preocupă să fac jocuri tenebroase în interiorul PSD.

Citeste si...  Raed Arafat ne spune când trebuie să purtăm masca în propria masina

Nu cred că sunt atât de timidă încât să fiu nevoită să-mi exprim dorințele în informații pe surse. Dacă am ceva de spus, o spun direct președintelui partidului și colegilor mei, nu am nevoie de jocuri să distribui informații pe surse. Îmi pare rău, este pur și simplu despre o știre falsă, despre un fake news”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.