Gabriela Firea, Primarul Capitalei: ”La multi ani tuturor romanilor! Ma bucur ca bucurestenii si turistii au ales, in numar atat de mare, sa petreaca Revelionul in Piata Constitutiei, la spectacolul organizat de Primaria Capitalei, prin Arcub. Petrecerea din acest an a fost una speciala, dedicata Centenarului Marii Uniri si le doresc tuturor romanilor pace, multa sanatate, liniste si bucurii! La multi ani, Bucuresti! La multi ani, Romania!”

Foto: Petru Ivu

Peste 70.000 de oameni au intampinat Anul Nou la Revelion Centenar organizat de Primaria Capitalei in Piata ConstitutieiRevelion Centenar, cea mai mare petrecere in aer liber din Bucuresti, organizata de Primaria Capitalei prin ARCUB, a reunit aseara peste 70.000 de participanti in Piata Constitutiei.

Foto: Petru Ivu

Revelion Centenar a marcat 100 de ani de la Marea Unire cu un spectacol de proportii, care a transformat Piata Constitutiei in cele peste 6 ore de muzica live. Pe scena de dimensiuni impresionante au urcat cei mai in voga artisti ai momentului – Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stam, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar si un invitat special de renume international, ATB, care a mixat live pana dupa ora 1.

Citeste si...  Satele cu peste 2000 de locuitori vor avea apă și canalizare în următorii trei ani
Foto: Petru Ivu

Revelion Centenar ramane un reper pentru evenimentele viitoare, atat ca amploare, cat si ca dinamica fara precedent a efectelor folosite cu ajutorul celor 260 de metri patrati de ecrane led si a celor 20 de tiruri de echipamente. Pe langa proiectiile de lumina si laser, show-ul incendiar de artificii de la miezul noptii a fost unul dintre cele mai spectaculoase regaluri pirotehnice.

Foto: Petru Ivu