Gabriela Firea, primarul Capitalei, avertisment dur pentru Guvernul Dăncilă. Firea atenționează că nu mai puțin de 25% din veniturile de la bugetul național provin din taxele și investițiile din Capitală și că suma alocată an de an de guvern este mult prea mică.

Municipiul București contribuie cu 25% la bugetul național și din acești bani se întoarce foarte puțin la bucureșteni, asta este o foarte mare nedreptate. (…) Auzim seară de seară la televizor că economia duduie, pai, dacă duduie, de ce trebuie să tăiem de la investiții?”, a declarat Gabriela Firea.

„Suntem destul de bine organizați primarii de municipii colaborăm foarte bine și profesional și uman. Într -adevăr, domnul președinte Robert Negoiță a făcut demersuri de mai mult timp, cerând întâlniri cu cei care fac schița de buget, ca să nu existe situații precum cea de azi când aflăm că proiectul e finalizat și va fi pus în discuție. Haideți să spunem că a fost sărbătoare și că au fost zile libere și că a fost vorba de bună – credință și se va ține cont și de opinia primarilor în realizarea bugetului .

Citeste si...  Gabriela Firea acordă o atenție sporită persoanelor în vârstă