„Sunt minciuni sfruntate care ne fac foarte mult rău și nu vom sta fără să ne apărăm în justiție”, a declarat la o televiziune primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, după ce fosta șefă a ASSMB, Lavinia Coțofană, a afirmat că „în mandatul doamnei Firea, s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA”.

„Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a spus Gabriela Firea. Primarul general al Capitalei a precizat pentru telespectatori unei televiziuni că luni dimineața va trimite o adresă la DNA pentru a le solicita o anchetă pe licitația realizată în 2010 pentru consultant și în 2012 pentru constructorul spitalului Victor Gomoiu „despre care transmite doamna respectivă tot felul de aspecte”.

„Nu avem nimic de ascuns. Este o campanie de defăimare a mea și a prestigiului Primăriei Capitalei”, a subliniat Gabriela Firea. „Ce nu se înțelege este că doamna respectivă descrie o situație ipotetică, adică s-ar fi putut întâmpla, dar Primăria nu a acceptat acele plăți în afara contractului și considerate supraevaluate”, a punctat primarul general al Capialei. „Majoritatea constructorilor pretextează că au muncit mai mult decât este prevăzut în contract. Poate uneori este adevărat, dar nu s-a plătit nimic de către Primărie”, a explicat Gabriela Firea.

Citeste si...
Tatăl băiețelului ucis de maidanezi şi-a condus fiul pe ultimul drum

În ceea ce privește prețul toaletelor de la Gomoiu, care ar fi fost supraevaluat, Gabriela Firea a explicat: „Doamna respectivă pretinde calomnios că prețul unei toalete a fost umflat, mințind că acel tarif este pentru un closet, nu pentru dotarea întregii încăperi de toaletă, care cuprinde: closet, chiuvetă, duș, calorifer, gresie, faianță, sistem de alarmare etc. Mergeți luni în spital să vedeți!”, a îndemnat Gabriela Firea.

Fostul director juridic al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Lavinia Coţofană, a declarat vineri seară, laun post Tv, că neregulile privind decontarea unor lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul „Victor Gomoiu” din Bucureşti au început în mandatul fostului primar Sorin Oprescu, dar au fost „perpetuate” în mandatul actualului primar general, Gabriela Firea, care nu a denunţat contractul. „În mandatul doamnei Firea s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA. În mandatul doamnei Firea au fost acceptate uşi pentru sălile de operaţie cu preţ de trei-patru ori mai mare, care nu respectă normele DSP”, a afirmat vineri seara, într-o intervenţie telefonică la o televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.