Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a susţinut vineri o conferinţă de presă, în care a discutat despre principalele teme de atac din campania electorală.

ccr-apara-imunitatea-presedintelui-firea-ma-surprinde-unanimitatea-curtii-nu-si-verdictul-283609

„O campanie presupune şi atacuri, însă ce a făcut echipa domnului Iohannis depăşeşte orice imaginaţie. Veţi vedea că după ce am venit cu replica, ACL a tăcut” a spus Gabriela Firea.

Parlamentarul PSD a demontat, pe rând, mai multe dintre afirmaţiile făcute din zona ACL, despre viitoarele măsuri care ar urma să fie luate de guvernanţi.

„Aşadar, am aflat că Guvernul va lua înapoi ajutoarele de la Uniunea Europeană. Este o informaţie falsă care a fost dezminţită cu probe. Am aflat că Guvernul vrea să renunţe la cota unică. Fals. Este o minciună. S-au adus argumente împotriva acestor minciuni. Nu se pune problema măririi taxelor anul viitor. Vă aduc aminte două măsuri, reducerea CAS şi scutirea de impozit pe profitul reinvestit, care au făcut bine mediului de afaceri” a continuat Gabriela Firea.

„Nu am regăsit declaraţia făcută de domnul Meleşcanu, că nu ar vrea mai multe secţii de vot în străinătate. Pur şi simplu minciuni, propagandă ieftină” a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

„Campania a fost în general una decentă, una curată. Ne-am bazat pe prezentarea realizărilor lui Victor Ponta, suntem cei care vrem să unim, nu să dezbinăm. Din partea cealaltă ni s-a răspuns doar cu minciuni, dezinformări şi ură” a conchis Firea.

Citeste si...  Primarul General, Gabriela Firea: asigură bucureștenii că procesul de furnizare a apei calde se desfășoară normal