Ninge de mai multe ore în Capitală, însă Gabriela Firea e mulțumită de intervenția firmei care se ocupă de deszăpezirea Bucureștiului. Cu o singură excepție: Sectorul 5!

„Toata noaptea s-a lucrat. Se circula normal in conditii de iarna. Am insistat asupra interventiilor pe strazile adiacente. Cetatenii trebuie sa aiba conditii de confort si atunci cand ies din bloc.

Am organizat totul in asa fel incat accesul la cresele si gradinitile functionale, dispensare, policlinici sa nu se faca in conditii grele.

Citește și: Arafat, anunț de ultimă oră: România, paralizată de ninsori și viscol. Cum acționează autoritățile

Sunt 3 zile care se vor desfasura in conditii grele! Vrem sa se poata circula, chiar daca cu putina dificultate, dar sa nu se blocheze orasul.

Citeste si...  Gabriela Firea: In Bucuresti lucrări de consolidări pe zeci de santiere!

Am anumite nemultumiri in ceea ce priveste deszapezirea in Sectorul 5. I-am rugat sa ia toate masurile necesare pentru ca si acest sector al Capitalei sa arate ca celelalte.

Prefectul, viceprimarul si Politia de Circulatie au spus ca s-a circulat mai bine ca in anii trecuti, dar pe mine nu ma intereseaza coronitele sau bilele albe.

La RADET am fost personal. In aceasta noapte nu au fost avarii! Nu au fost probleme speciale. In cazul in care va aparea vreo avarie in vreun cartier, suntem pregatiti sa intervenim.”, a spus Gabriela Firea.