Bogdan Andreescu, managerului Spitalului Colentina a fost demis în această dimineaţă de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a motivat decizia și a spus că demiterea s-a făcut pentru că pacienţii şi personalul medical au fost nevoiţi să stea în frig ieri, jumătate de zi. „La fel se va întâmpla cu orice manager de spital care nu îţi asumă responsabilitatea”, a afirmat Gabriela Firea, în cadrul comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei.

„La Spitalul Colentina, pacienţii au stat în frig. Am dispus un control şi am decis demiterea managerului Spitalului, pentru motive intemeiate: asigurarea unor condiţii decente, normale pentru pacienţi”, a afirmat Gabriela Fira.

Primarul General al Capitalei a explicat că nu era o problemă de la RADET, ci o problemă internă, de management. „La fel se va întâmpla cu orice manager de spital care nu îţi asumă responsabilitatea. Nu pot să tolerez astfel de atitudini”, a afirmat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai anunțat, în cadrul comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei, că va trimite Corpul de Control la Spitalul Colentina.

Măsura vine după ce duminică pacienții au așteptat în frig o jumătate de zi. Primarul general a mai spus că nu a fost respectat contractul de management și nu au fost asigurate condiții normale pentru toți pacienții.