Gabriela Firea spune că în funcție de deciziile care se vor adopta la CEx, partidului nu trebuie să mai riște să ajungă în aceeași situație, după alte câteva luni de zile. Ea a precizat, înainte de ședința Comitetului Executiv Național, că își dorește ”o concentrare pe proiecte și ca după ședință, PSD să nu aibă de pierdut, să nu iasă decimat”.

„Am avut o ședință a PSD București. Împreună cu președintele organizației locale, cu primarii de la sectoare, am luat o decizie. Punctul nostru de vedere general este acela de a insista foarte mult pentru întoarcerea la votul românilor, la respectul față de aceștia, să vedem care sunt prioritățile noastre, să lăsăm luptele interne deoparte, să găsim cea mai bună cale pentru a ne pune în aplicare planurile pentru țară. Ne dorim un partid unit, ne dorim o echipă care să lucreze cu motoarele turate la maxim. Ne-am dori o concentrare pe proiecte și ca după ședință, PSD să nu aibă de pierdut, să nu iasă decimat”, a declarat Gabriela Firea.

Citeste si...  Protestăm, dar nu prea știm pentru ce...

Ea a precizat că „în funcție de deciziile care se vor adopta la CEx, trebuie văzut foarte clar care e proiectul pentru următoarele zile, astfel încât să nu mai riște să ajungă în această situație după alte câteva luni”.

”Aceste crize nu fac bine țării, românilor și nici nouă, partidului. Trebuie să ne luăm măsuri asiguratorii să nu se mai repete. Partidul e unul singur și nu-mi face plăcere ca despre PSD să se vorbească folosindu-se termenii de gașcă, grupare, zone de interes. Noi suntem în PSD, nu suntem în gruparea, gașca nimănui”, a mai spus Firea.