Gabriela Firea, edilul Capitalei, face un apel către bucureșteni să se protejeze și să nu ia în glumă pericolul coronavirusului și amintește de faptul că acum un an a suferit o intervenție chirurgicală dificilă, pe care nu a putut-o preveni și de care nu s-a putut apăra. ”Ceea ce mi s-a întâmplat mie, anul trecut, nu am putut preveni. Nu m-am putut apăra. Pur și simplu organismul a cedat. Ca mine, multe alte persoane”.

https://www.facebook.com/gabifirea/

Astfel, primarul general Gabriela Firea îi îndreamnă pe cetățeni să stea cât de mult în casă, mai ales în situația în care nu sunt cadre medicale, farmaciști, lucrători în serviciile economice vitale, de apărare și din magazinele alimentare.

”Acum un an, eram pe patul de spital, în prima zi după terapia intensivă necesară unei intervenții chirurgicale dificile, în urma unei afecțiuni gastrointestinale grave.

Citeste si...  Cioloș îi calcă pe urme lui Iohannis. Participă la evenimente doar dacă nu vine Gabriela Firea

Dumnezeu și echipa medicală de la Spitalul Cantacuzino au făcut cu mine o minune și azi sunt perfect sănătoasă, capabilă să-mi continui viață.

Ceea ce mi s-a întâmplat mie, anul trecut, nu am putut preveni. Nu m-am putut apăra. Pur și simplu organismul a cedat. Ca mine, multe alte persoane.

De aceea, o dată în plus, va transmit tuturor să vă protejați, să nu luați în glumă pericolul coronavirusului de tip nou, să stați cât puteți de mult în casă, dacă nu sunteți cadre medicale, farmaciști, lucrători în serviciile economice vitale, de apărare și din magazinele alimentare.

Stă în voi șansa noastră ca națiune să trecem cu bine peste pandemie!

Din puținul fiecăruia facem mult pentru toți!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.