Atac dur lansat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, pe tema bugetului național. Nemulțumită că banii alocați pentru Capitală nu sunt suficienți, Firea îl invită pe Dragnea să facă referendum.

„Nu cred că domnia sa va mai prinde în funcție acele modificări drastice legislative. În primul rând ar trebui să modifice Constituția și îl invit să facem un referendum în București să decidă bucureștenii cum trebuie să se cheltuile banii. Bugetul țării se împarte conform legii, nu stăm niște domni la masă ca și cum am fi la film. Le-am spus și ieri, este ca și cum aș veni eu cu șase primari de municipii, facem presiuni aspra voastră. Ni se aruncă acest praf în ochi, inclusiv de unii analiști foarte buni prieteni cu domnul Dragnea.

Citeste si...  Primarul General, Gabriela Firea, audiențe cu bucureștenii

Asta e bătaie de joc! Domnul Dragnea le flutură bucureștenilor că o să aibă 30 de blocuri reabilitate. Vom ataca pe toate căile legale, și în justiție. Vom uza de toate căile interne și internaționale”, a declarat Gabriela Firea.

„O să aveți mâine proiectul de buget în Guvern, prezentat, discutat, aprobat, trimis la Parlament. După aceea ține de Parlament cât de repede se va adopta acest buget”, a declarat ieri ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.