Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Liviu Dragnea apără intervenția jandarmilor din Piața Victoriei pentru că o recunoaștere a abuzurilor ar însemna că ministrul de Interne, Carmen Dan ar trebui să plece. Firea a mai explicat că Dragnea are o relație privilegiată cu Liviu Dragnea și că cei doi discută foarte mult, inclusiv în ședințele PSD.

”Am fost și eu surprinsă de reacția domnului Dragnea. Dacă totul ar fi fost 100% conform în Piața Victoriei, atunci de ce avem o anchetă la Parchet? În urma acestei anchete lucrurile vor fi lămurite

Dacă totul ar fi fost 100% conform, nu ar fi ieșit în sondajul domnului Pieleanu, efectuat în București, faptul că 80% dintre bucureșteni consideră că intervenția jandarmilor nu a fost corectă.

Timp ce un an și jumătate, jandarmii nu au intervenit deloc și au fost mai degrabă pe ideea de dialog, acum a fost un alt tip de intervenție.

Citeste si...
Gabriela Firea, replică INCENDIARĂ pentru Liviu Dragnea

El vrea să o apere pe doamna Carmen Dan și o recunoaștere a faptului că în noaptea de 10 august lucrurile au fost în neregulă ar însemna o asumare politică pentru domnul Dragnea și doamna Carmen Dan ar trebui să plece din funcție.

Domnul Dragnea și domna Dan știu cel mai bine ce îi apropie. Eu pot să spun doar ce am auzit din anumite întâlniri, din anumite discuții. Eu știu că doamna Dan se sfătuiește foarte mult cu domnul Dragnea și probabil domnul Dragnea nu dorește să piardă această relație privilegiată”, a declarat Gabriela Firea.