Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat că liberalii și cei de la USR s-au opus proiectului Spitalului Metropolitan. Firea susține că președintele PNL București, Cristian Bușoi, i-a amenințat pe consilierii generali ai PNL că vor fi excluși din partid, dacă vor vota proiectul spitalului. Firea a făcut apel către Ludovic Orban să-l cheme la ordine pe Bușoi.

”Îmi reproșez faptul că nu am fost poate mai dură și nu am anunțat mai devreme bucureștenii că PNL și USR nu vor să susțină construcția spitalului. Poate ar fi trebuit să-i chem pe bucureșteni în ședință și să le explice cei de la PNL și USR de ce se opun.

Citeste si...  Primăria Capitalei pregătește schimbări în ceea ce privește transportul public

Nu m-am așteptat ca domnul Bușoi, care este medic, să le spună consilierilor PNL că dacă vor vota acest proiect vor fi excluși din partid. Nu mi-au spus mie direct consilierii PNL, le-au spus asta celorlalți consilier.

Fac un apel către președintele național al PNL, domnul Ludovic Orban, să ia măsuri împotriva domnului Bușoi, președinte al PNL București (…) Este o bătălie politică dusă la absurd, care se duce în defavoarea bucureștenilor”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.