Gabriela Firea susține că are informații potrivit cărora la ședința CEx de vineri a PSD se va solicita excluderea ei din partid și a lui Paul Stănescu. Primarul Capitalei a vorbit despre posibilitatea de a se cere și excluderea secretarului general al partidului, Marian Neacșu.

„Domnul Dragnea a sunat cativa lideri locali, inclusiv din Bucuresti, a zis ca va propune excluderea mea și a domnului Stănescu, probabil o va propune și pe a lui Marian Neacșu. Nu am greșit cu nimic față de partid, doar m-am dezmeticit politic. Nu am subminat coalitia si guvernul.  Referitor la ce a zis azi la Parlament, ca noi suntem cei care vrem sa incetam lupta: ce a mai ramas din aceasta lupta? Doar o rafuiala personala „, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

 

De asemenea, Gabriela Firea a precizat că Liviu Dragnea se temea de capitalul de imagine pe care l-ar fi putut obține alți sociali-democrați prin aparițiile publice.

Citeste si...  Opoziția a 'explodat' după mișcarea Jandarmeriei la DIICOT: 'Crima organizată dă o lovitură de stat în România'