A fost scandal în ședința Consiliului General al Municipiului București care a avut loc miercuri. Gabriela Firea s-a enervat când s-a simțit atacată pe nedrept de mai mulți consilieri generali.

Totul a pornit de la un proiect de hotărâre care viza acordarea unui stimulent pentru integrarea socială a persoanelor adulte cu handicap, cu domiciliul pe raza administrativ-teritorială a municipiului Bucureşti, ajutorul fiind în valoare de 500 de lei lunar pentru fiecare astfel de persoană.

În context, un consilier general i-a spus Gabrielei Firea ce ar trebui să facă dacă ar fi un primar smart.

Apoi, un alt consilier a luat cuvântul și a zis: „Vă rog, nu veniți iar cu mesaje de genul că noi, cei de la PNL, ne opunem. Nu! Noi nu ne opunem ca acești oameni să beneficieze de servicii, ne opunem modului în care dumneavoastră vreți să le dați bani perpetuându-le starea în care se află. Nu ne opunem acestei idei. Spun acest lucru pentru că am mai auzit placa pe care o puneți. Veți spune iar că ‘liberalii ăia răi se opun’. Așa ați făcut mereu. Iar o să ziceți: ‘nu îmi vine să cred cum dumneavoastră nu vreți ca nu știu ce să se întâmple’. Ba vrem, dar nu așa!”.

Citeste si...  Iată ce noi restricţii au fost instituite după atacul de la baza militara din SUA