Faptul ca a reusit sa iasa din boala a fost considerat un miracol. Insa, nu este totul. Recuperarea lui Gabriel Cotabita este una de lunga durata si necesita multi bani. O suma financiara pe care artistul nu si-o permite si de aceea, colegii sai de breasla s-au grabit sa-i sara in ajutor. Ei vor organiza un spectacol grandios, iar toti banii incasati vor fi donati cantaretului. Dupa achitarea taxelor si a cheltuielilor ce tin de organizare, Gabriel Cotabita ar putea primi aproape o jumatate de milion de lei.

Clipe-sfasietoare--Gabriel-Cotabita--vizitat-de-mama-sa-
„Ar fi frumos ca dupa 29 octombrie sa urmeze 30 octombrie si 1 noiembrie (cand Cotabita va implini 60 de ani – n.r.), pentru ca sunt convins ca exista multi oameni care ar vrea sa vina la spectacol si nu mai gasesc bilete. Dar repetarea evenimentului tine exclusiv de organizatori”. Artistul i-a fost aproape lui Gabi si acum 10 ani: „La 50 de ani m-a chemat la petrecerea lui. Uite ca ma cheama si la 60, dar emotia si incarcatura sunt diferite. Atunci a fost o petrecere cu multi prieteni, multa cantare si foarte mult ras, pentru ca acesta e Gabi Cotabita”, a declarat Temisan.

Citeste si...  Câți bani este dispusă să cheltuie Bianca pe rochia de mireasă?!

„Va fi o surpriza. Gabi se va afla in sala si va vedea. Nici unul dintre artistii prezenti nu ia vreun ban, incasarile vor merge in recuperarea lui Gabi”, a specificat Horia Moculescu.

„Voi canta o piesa din repertoriul lui Gabriel Cotabita. Va veni foarte multa lume, iar toate incasarile vor fi destinate recuperarii lui Gabi. N-am cerut niciun onorariu si ma indoiesc sa ia cineva bani, ca doar acesta e scopul evenimentului. Ma bucur ca Dumnezeu a fost alaturi de Gabi, e o minune ce s-a intamplat cu el”, a spus Mita de la Bere Gratis.