Gabriel Cotabiță a intrat în moarte cerebrală, iar funcțiile vitale ale artistului mai sunt menținute in acest moment doar cu ajutorul aparatelor. Anunțul a fost făcut public, astăzi, de catre medicii care se ocupă de îngrijirea interpretului.

cotabita

Verdictul doctorilor vine după mai multe analize la care artistul a fost supus în ultimele trei zile de când a fost internat în comă la Spitalul de Urgență Floreasca.

 „Noi ne rugăm, doar că din păcate nu mai avem de ce… Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul din trupa VH-2 al lui Cotabiță – n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu îi mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate nu se mai poate face nimic acum”, a mărturisit, cu tristețe, Adrian Enache pentru ziarul Ring.

Contactat de „Ring”, Mihai Pocorschi a confirmat informația că Gabriel Cotabiță nu are deloc „activitate cerebrală”, precizând că respectă dorința familiei de a nu oferi deocamdată informații despre starea artistului. „Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu, dar cele mai în măsură să ofere astfel de informații sunt fetele lui care stau tot timpul acolo și care știu. Mi se pare nociv a ne da cu părerea într-un moment în care… dorința familiei mi se pare mai presus de orice… Ele își doresc să păstrăm… De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit”, a declarat, pentru Ring, Mihai Pocorschi.

Citeste si...
Vesti bune despre Gabriel Cotabita

 *Stirea se afla in curs de actualizare