Gabi Tamaș a petrecut deja a treia noapte în arest, după ce a fost prins băut la volan cu 205 km/h,. Potrivit publicației israeliene Sport 5, clubul la care joacă a crezut că va fi eliberat miercuri seară, dar a fost șocat să afle că va rămâne în custodia autorităților cel puțin până duminică, informează Digisport.ro.

Tamaș a fost reținut luni seară și, potrivit procedurilor, va rămâne în arest până la finalizarea cercetărilor. Tribunalul a luat decizia la cererea poliției. Conform sursei citate, clubul israelian a luat deja legătura cu ambasada și este de așteptat să intervină pentru a ajuta la rezolvarea situației. Avocatul lui Tamaș a făcut deja apel la această decizie, cerând eliberarea sa sau măcar ca arestul să fie la domiciliu, dar nu i s-a acceptat: „Dacă ar fi fost israelian, ar fi fost deja liber și nici măcar nu era arestat la domiciliu”, este declarația acestuia.

Citeste si...  Vezi ce spune prof dr Streinu Cercel, despre meningită, în urma decesului elevei de la Colegiul Lazăr

„E alb ca varul și complet palid”, susține publicația One, care continuă să descrie calvarul prin care trece fundașul de 35 de ani: „E nevoit să doarmă într-un centru de detenție. E deja a treia noapte și nu prea a dormit, îl doare inima”.

Clubul Hapoel Haifa e supărat pentru escapada lui Gabi Tamaș, iar antrenorul și-a avertizat jucătorii: „Sunt sigur că sunteți cu toții la curent și sunteți îngrijorați”, le-a spus Sharon Mimer jucătorilor de la Hapoel Haifa. „Nu înțeleg cum s-a ajuns în această situație, fără să se gândească nimeni să prevină așa ceva, inclusiv jucătorul. Nu pot să intervin în decizia autorităților”, a precizat acesta pentru presa din Israel.