Gabi Tamaș are din nou probleme în Israel, după ce s-a îmbătat și a făcut scandal.

Aflat la o petrecere de Ziua Independenței, Tamaș ar fi consumat prea mult alcool și l-a sunat pe patronul lui Hapoel Haifa, cerând rezilierea contractului.

Yoav Katz a fost șocat de comportamentul românului și vrea să-l ducă pe Tamaș la dezalcoolizare.„În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamas prin care îmi spunea că vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce și mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa.

Gabi Tamaș a recidivat. S-a îmbătat iaraşi şi a făcut circ de Ziua Independenței

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbește așa și m-am întors la birou în jurul orei 1:30. Am reușit să vorbesc la telefon cu Tamaș. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbește respectuos, îmi spunea ‘domnul președinte’, acum țipa și înjura”, a dezvăluit omul cu banii de la Hapoel Haifa.

Citeste si...  Gabi Tamaș este la pamânt, total coplesit de consecintele gestului său

Fundașul român și-a cerut scuze, însă cei de la Hapoel sunt hotărâți să nu-l mai ierte: „Tamaș și-a cerut apoi scuze și a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură și că a fost forțat să spună acele lucruri. Tamaș este un tip bun și o persoană bună, însă nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenței de alcool”.

Arestat la domiciliu după ce a fost prins băut la volan, Tamaș nu mai are voie conducă 4 ani în Israel și, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la închisoare o jumătate de an.