Scandal Steaua-FRF! Mircea Stoica si antrenorul Laurentiu Reghecampf au sustinut o conferinta de presa pentru a discuta situatia jucatorului stelist Gabi Iancu, implicat in mai multe probleme in ultima perioada.

gabi-iancu_61322800„Iancu are dreptate! Nu l-am crezut nici noi, dar Iancu are dreptate. Oamenii care au in maini viitorul fotbalului romanesc dezinformeaza. Nici eu nu vreau sa cred ca Stelea a mintit. Vreau sa cred ca a fost dezinformat. Vom arata dovezile, exista o filmare pe care o vom pune pe site-ul clubului in aceste zile. Iancu a fost plecat din hotel 4 minute, incaltat in papuci de unica folosinta”, a declarat managerul Mihai Stoica.

„Nici noi nu suntem de acord cu asemenea iesiri. Imi pare rau ca avem parte de asemenea evenimente. Este foarte important sa stim adevarul. Cand Iancu a iesit, era si secundul acolo. Mai erau si alti jucatori in acele cadre. Nu l-a ascuns receptionera pe Iancu. Gabi Iancu a primit o amenda de 100 de mii de euro din partea patronului, care a fost dezinformat. Nu mai ia prima de Champions League”, potrivit antrenorului Laurentiu Reghecampf. (D.A)

Citeste si...
Maxi Lopez îi mulțumește lui Icardi că l-a scăpat de Wanda Nara