Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, face apel la Dumnezeu pentru a putea scoate Bucureştiul din nămeţi.

„Ne ajută Dumnezeu si nu va mai ninge spre seara va fi doar ger, ceea ce va fi foarte placut dar macar nu mai ninge abundent si vom avea timp ca pana spre weekend sa facem o deszapezire eficienta si pe strazile laterale deci in zona a doua de interventie, si de asemenea pe toate trotuarele”, a spus Firea.

Întrebată dacă este mulţumită de modul în care s-a făcut deszăpezirea în Capitală, Firea a spus că „întotdeauna este loc de mai bine”, dar că planul de deszăpezire a fost respectat şi că s-a acţionat cum s-a putut în condiţiile date.

Citeste si...
BREAKING NEWS: Gabriela Firea s-a inscris in PSD

„Ştiu că nu s-a mai făcut până acum aşa ceva, că autorităţile aşteptau să înceapă primăvara, dar exigenţele au crescut şi după ce se rezolvă problema principală, şi anume bulevardele şi marile artere, firesc toţi aşteptăm ca şi străduţele laterale şi trotuarele să fie degajate de zăpadă. Prioritare sunt căile de acces la spitale, la instituţii, la şcoli, în staţiile RATB, în refugii, în rigole. Acest lucru îl facem începând de acum”, a declarat primarul Capitalei.