Gabriela Cristea a organizat duminică, 23 septembrie, petrecerea de rupere de turtă a micuței ei, sărbătoarea fiind dublă având în vedere faptul că fetița a împlinit un anișor în aceeași zi. Evenimentul a fost unul special, deoarece părinții Bellei Victoria Margot au decis să renunțe la tradiții și să celebreze ruperea turtei fetiței lor într-un mod complet inedit, schimbând obiectele care se pun de obicei pe tăviță.

Astfel, fiica Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda a avut parte de o petrecere mai specială, iar pe tăviță i-au fost puse obiecte mai moderne, așa cum chiar prezentatoare TV a anunțat înainte de fericitul eveniment. „Ne gândeam să nu îi punem lucruri tradiţionale cum se puneau pe vremuri, foarfecă, pieptăn, şi ne tot gândeam ce am vrea să îi punem. Să ne adaptăm puţin şi la viaţa noastră, de acum. Totuși, o să-i pun ruj și parfum, că vreau să fie cochetă. Dar, în loc de pieptăn și foarfecă, vom alege microfon și telefon mobil. Și multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gândim”, dezvăluia Gabi Cristea, pentru revista Viva, înainte ca cermonia să aibă loc.

Citeste si...  Connect-R topit dupa sotia lui sexi

După ce Gabi Cristea și Tavi Clonda s-au decis asupra obiectelor, micuța a avut de ales dintre un microfon, o cremă, mai mulți bani, un pix, niște creioane de colorat și o oglindă. Stând în brațele tăticului ei și fiind încurajată de invitații strânși în jurul ei, Victoria a ales trei lucruri de pe tăviță, cele care i-au plăcut cel mai mult. Gabriela Cristea a fost cea care a împărtășit și cu prietenii ei virtuali alegerile micuței, fiind mulțumită de acestea. „Pixul, oglinda si banii!”, a scris prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” pe Facebook, în dreptul imaginii ce înfățișa momentul alegerii. Micuța a avut parte, de asemenea, și de un tort de excepție, cu trei etaje.