Înainte de căsnicia cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău era cunoscut drept marele crai al showbizului românesc. Afaceristul are în palmares câteva dintre divele autohtone celebre, dar, din păcate, relațiile lui nu s-au încheiat niciodată pașnic. Ramona Gabor este una dintre fostele lui iubite care au îndurat vorbe grele din partea bărbatului.

Gabi Bădălău a avut scandaluri și cu fostele iubite. Ce a spus despre Ramona Gabor

Gabi Bădălău nu a dat dovadă de prea mult respect la finalul relațiilor lui. Înainte s-a cunoască pe Claudia Pătrășcanu, afaceristul a frânt multe inimi și a aruncat cu jigniri în stânga și-n dreapta după despărțiri. Una dintre ”victimele” sale este chiar Ramona Gabor, bună prietenă cu Bianca Drăgușanu, care a încheiat recent o relație cu acesta.

De când a început procesul de divorț, afaceristul și mama copiilor lui au fost și sunt încă la cuțite. Chiar dacă în ultima perioadă au luat o pauză de la acuzații, Gabi a făcut multe declarații în care o pune pe Claudia într-o lumină proastă. Acest lucru nu a fost deloc surprinzător, ținând cont de istoricul său.


Citeste si...
Claudia Patrascanu, in lacrimi!