După ce Cristian Bușoi a renunțat la atribuțiile de președinte al PNL București pe perioada campaniei pentru europarlamentare, iar Alexandru Nazare a demisionat din funcția de coordonator al campaniei liberale pe București, o altă demisie arată cât de negre sunt apele în interiorul partidului condus de Ludovic Orban. Primarul Dragoş Chitic a demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale PNL Piatra-Neamţ, anunţul fiind postat vineri seara pe pagina sa de facebook.

Edilul a motivat demisia prin faptul că vrea să se ocupe mai bine de activitatea administrativă.

„Am decis să renunţ la funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Piatra Neamţ, pentru a acoperi mai mult din activitatea administrativă. Implementarea numeroaselor proiecte de dezvoltare pregătite pentru oraş, mare parte prin absorbţie de fonduri europene, asigurarea unor servicii publice de calitate şi preocuparea în asigurarea resurselor necesare pentru o funcţionare administrativă performantă necesită alocări mari de timp şi energie din partea mea. Ţin mult şi la Primăria Piatra Neamţ şi la PNL, îmi doresc ca ambele să funcţioneze cu eficienţă maximă, iar decizia mea exact asta are ca scop”, a scris primarul Dragoş Chitic pe pagina sa de facebook.

Citeste si...  Şoc în PSD! Un alt greu şi-a dat demisia. Motivul e ireal

Dragoş Chitic se află la primul mandat de primar după ce în perioada 2014 – 2016 a fost primar interimar, ulterior demisiei lui Gheorghe Ştefan.Dragoş Chitic a fost membru al PDL şi PNL, fiind ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei liberale din Piatra-Neamţ în aprilie 2017.