O mamă a fost jefuită de telefonul mobil

camere-de-supraveghere-pentru-exterior-1

La o trecere de pietoni din dreptul unei intersecţii, o femeie care îşi plimba copilul în cărucior, i-a fost furat telefonul mobil din buzunar.

Camerele video de supraveghere ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 de la intersecţia dintre strada Gherghiţei cu Şoseaua Colentina au surprins imaginile cu sustragerea unui telefon mobil. S-a întâmplat miercuri, 12 februarie, la ora 14.00.

Victima şi-a dat seama de cele petrecute şi a traversat în fugă toată intersecţia pentru a-şi recupera telefonul, dar fără succes din păcate, pentru că cea care a comis furtul a reuşit să dispară. 

Imaginile surprinse de camerele video ale Poliţiei Locale au fost predate Secţiei 7 Poliţie care va continua cercetările în vederea identificării făptaşei, recuperarea pagubei produse şi deschiderea unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Pentru creşterea siguranţei cetăţeanului, primarul Neculai Onţanu a instalat în sectorul 2 un număr de 185 de camere video de supraveghere care au dus la scăderea infracţionalităţii cu până la 50 %, se arată într-un cominicat al Primăriei Sectorului 2.

Structurate pe trei sisteme, camerele video din sectorul 2 supraveghează non stop un număr de 31 de intersecţii rutiere importante, cartierul Baicului şi cartierul Creangă.

Având în vedere avantajele pe care le aduc sistemele video de supraveghere, Primarul Neculai Onţanu a decis ca anul acesta să monteze încă 562 de camere video, după cum urmează: 480 de camere în 10 zone ale sectorului 2; 54 de camera video în cartierul Steaua Roşie – Petricani – lucrări ce se vor realiza cu fonduri europene şi 28 de camere în zona Naţional Arena.

Mai rămâne ca poliţia să prindă infractorii surprinşi de aceste camere video!

 

Citeste si...  Mary Anning, sărbătorită de Google, la 215 ani de la naştere