Funcția de apelare video, disponibilă utilizatorilor de WhatsApp. Noua facilitate face parte din cea mai nouă versiune de WhatsApp.

Vești bune pentru cei care folosesc aplicația WhatsApp. Începând de astăzi, utilizatorii pot comunica folosind funcția de apelare video, care s-a aflat în teste pe parcursul ultimelor luni. Noua facilitate va fi ușor de folosit și va fi funcțională inclusiv pe conexiunile mai slabe.
Utilizarea funcţiei de apelare video este foarte simplă. Apăsând butonul din colţul dreapta sus al ecranului, utilizatorul are de ales între apelarea audio şi cea video. O simplă apăsare a butonului ”video call” va duce la iniţierea apelului.
Interfaţa grafică este şi ea cât se poate de simplă şi similară unor servicii precum Skype sau Google Duo. Alături de imaginea interlocutorului, există trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului şi încheierea apelului.
Apelarea video face parte din cea mai nouă versiune de WhatsApp, disponibilă acum pentru Android, iOS şi chiar Windows Phone.