Paul Surugiu, cunoscut ca „Fuego”, întâmpină toamna cu proiecte
spectaculoase .Din 7 octombrie delansarea unei super producții la TVR 2: show-ul de divertisment „Dragde România mea!”. Surprizele nu se opresc aici, iar în luna decembrie
va porni la drum cu un turneu de colinde – „Călător la porțilecerului”, de pe 3 pe 27 decembrieşi tot atunci va lansa și un noualbum de colinde.

Imagine similară De multe ori se întâmplă să trăim lucruri fără să 

știm cum să le interpretăm, fără să le lăsăm să ne influențeze, în sens pozitiv! Poate și din această cauză există mulți oameni nefericiți! N-au învățat să se bucure, să trăiască momentul și de asta văd totul pesimist! Un exemplu sunt cei ce vin la spectacole – unii cântă, aplaudă, uită două ore de tot și trăiesc intens, alții privesc, sunt cufundați în propriile probleme și pierd astfel împlinirea unei perioade scurte, dar pline de frumos! La un moment dat, oricât am fi de copleșiți, trebuie să vedem bunătatea și să ne lăsăm pradă instinctului rapid, care ne va face cu siguranță fericiți! Zi de vis vă doresc și vă aștept pe pagina noii mele emisiuni – Drag de România mea! – de la TVR 2, ce va debuta pe 7 

octombrie, de la ora 15.00! #dragderomaniamea #paulsurugiufuego

https://www.facebook.com/dragderomaniamea/…

Citeste si...
Paul Surugiu (Fuego) a devenit cetăţean de onoare, chiar în oraşul său natal laTurda
 
 

 

3 COMENTARII

  1. Paul Surugiu – Fuego, este un mare artist care mereu vine cu proiecte noi, artistul care aduce multa bucurie la fiecare aparitie a sa!Mult succes in noua emisiune, vom fi alaturi de el sa ne bucuram impreuna de marile noastre valori nationale, de muzica sa si sa petrecem o duminica frumoasa in compania celui mai drag artist roman!

  2. Vesti bune si surprize placute pregatite de Fuego, cu drag si entuziasm, pentru publicul care il apreciaza pentru toate calitatile sale dovedite de-a lungul intregului parcurs artistic! Felicitari si mult succes in toate!

  3. Felicitari pentru acest nou proiect, sărbătoare întru ale artei veșminte! Mult succes! Cu siguranță vor fi duminici de colecție!

Comments are closed.