Paul Surugiu-Fuego surprinde din nou! Acesta pregătește un proiect grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-o formulă de excepție. Astfel, pe 22 martie 2020, de la ora 20.00

Fuego vă așteaptă la Sala Palatului din București, cu un concert fenomenal – „SIMFONIC”. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despre el. Celebrele sale piese, melodii de colecție, cântecele care l-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase.

„Dragii mei, cu bucurie vă anunț deja următorul meu concert de la Sala Palatului, la care biletele s-au pus în vânzare chiar de azi. Pe 22 martie 2020, de la ora 20.00, mă veți vedea altfel, mult mai special, într-un proiect de anvergură, grandios – SIMFONIC. Îmi vor fi alături peste 100 de oameni pe scenă, dirijați de maestrul Daniel Jinga. Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, împreună cu mine, vom crea o seară a muzicii de calitate, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastră. Celebrele mele piese, melodii de colecție, cântecele care m-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase.

Citeste si...
Fuego,A învățat și el să se bucur, în timp!

Concertul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!
Mai jos aveți link-urile de unde puteți achiziționa biletele! Iar pentru cei care nu au reușit să prindă bilet acum, în noiembrie, promit ceva realmente special în martie! Vă iubesc!” Paul Surugiu-Fuego

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/1057/fuego-simfonic-la-sala-palatului-sala-palatului-bucuresti-22-martie-2020

1 COMENTARIU

  1. Anul viitor vom avea în luna martie,un frumos. cadou din partea artistului nostru iubit,un concert inedit,, Simfonic”,multumim,mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.