Paul Surugiu-Fuego (41 ani) va porni într-o călătorie muzicală, în luna martie, în care își va întâlnii fanii din toată țara cu ocazia turneului „Tu ești primăvara mea”. Spectacolul este un omagiu adus muzicii ușoare românești, de ieri și de azi, în care veți putea asculta cele mai frumoase piese de odinioară.

Invitate speciale ale concertului sunt Stela Enache și Marina Florea, care făceau ravagii în anii ’80: “Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii românești, să fac o reverență, după atâția ani și să arăt publicului meu ce-a fost, ce este și ce-ar putea fi România dacă nu și-ar uita muzica și idolii!

Citeste si...  Acţiunile Amazon s-au prăbuşit într-o singură zi cu peste 53 de miliarde de dolari. Ce planuri are Trump pentru compania miliardarului Bezos

Am și două super-invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri, Stela Enache și Marina Florea”, a spus Fuego, conform Click.ro, despre turneul de 13 spectacole, care va debuta pe 14 martie, la Casa de Cultură din Constanța, de la orele 19.00 (n.r-preț bilete între 40-60 de lei) și se va încheia pe 26 martie, la București.