Fuego luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu , un simbol al Crăciunuluiromânesc și unul dintre cei mai iubiți artiști români, va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu-eveniment dedicat Sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice.

Turneul va debuta pe 3 decembrie și se va încheia pe 29 decembrie, poposind în mai toată România, dar și în Republica Moldova.

 

La Oradea, Fuego va ajunge în 6 decembrie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Prin concertul „Colindător la porţile cerului”, Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă.

Astfel, orădenii se vor putea bucura împreună cu artistul, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și, desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat, din păcate.

 

Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericire, în care nimic nu va mai conta, cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice. Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Prețul unui bilet este de 80 lei.

Citeste si...
Wow! Poze nud cu Melania Trump

2 COMENTARII

  1. Cel mai iubit și așteptat colindator! Îl așteptăm pe Fuego cu mult drag la Dej sa ne aducă magia Crăciunului!

  2. Concertele lui Fuego sunt o mare bucurie pentru toti iubitorii muzicii lui melodioase, sensibile, pe care o interpreteaza cu deosebit talent si daruire. Publicul il asteapta, cu nerabdare, pentru a-i darui emotia sarbatorilor de iarna!

Comments are closed.