Anul acesta, 10 august e trist. E fără ea scrie Fuego pe pagina lui socială. Nu-mi mai răspunde de la celălalt capăt al firului și nu mă mai așteaptă să ne bucurăm împreună, câteva ore, de momente speciale.
Anul trecut, la 90 de ani, i-am fost aproape și nu pot uita vorbele și fericirea de pe chipul ei. Mi-e dor de ea, de buna mea doamna Tamara Buciuceanu Botez.

E trist că nu-i pot bate la ușă azi, cu plăcintele ei preferate, din Basarabia, cu tort, să ciocnim și să-mi povestească, cu hazul ei, de anii de aur și de toate experiențele trăite.
Ce actriță, ce fenomen al scenei românești, cu valențe impresionante, cu umor spectaculos, voce, mimică și improvizație, dar și cu o capacitate impresionantă de a ține audiența în mână. Rămâne în schimb imaginea de aur a umorului românesc, una dintre cele mai emblematice figuri ale spontaneităţii, gândind că făr’de ea nu doar că am fi fost mai săraci, ci şi lipsiţi de spiritualitate pur românească, născută dintr-un har rar întâlnit.

Citeste si...
Primarii nu se lasă si luptă pentru echilibrarea bugetelor

FUEGO TRASMITE UN MESAJ EMOȚIONANTFUEGO TRASMITE UN MESAJ EMOȚIONANT LA UN AN DE LA DISPARIȚIA MARII ACTRIȚE TAMARA BUCICEANU!

Da, o iubesc şi o voi iubi mereu pe doamna Tamara! Pentru toate motivele din lume sau poate pentru unul singur – naturaleţe. Tamara Buciuceanu Botez este un simbol românesc. Unul care a ars pe scenă și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit. Mai jos ultima noastră amintire și un interviu drag pe care mi l-a acordat! Mi-e tare dor de ea! Își încheie artistul Paul Surugiu testul pe pagina lui de facebook.

 #tamarabuciuceanubotez